Hangi Ayda Hangi Balik Yenir ?

OCAK : Uskumru, lüfer, palamut, istavrit  Kefal, hamsi tam yağlı durumdadır. Çinekop, kofana, mezgit  ŞUBAT : Kalkan,tekir  MART : Kefa...


OCAK: Uskumru, lüfer, palamut, istavrit  Kefal, hamsi tam yağlı durumdadır. Çinekop, kofana, mezgit 

ŞUBAT: Kalkan,tekir 


MART: Kefal, levrek ve kalkan


NİSAN: Kalkan ,Mercan, levrek, kılıç ve kırlangıç ,


MAYIS: Levrek, barbun, tekir, iskorpit


HAZİRAN
 Tekir, barbun, mercan, levrek gibi balıklar 

TEMMUZ: Sardalya ,Kolyoz, istavrit, uskumru, 
AĞUSTOS: Çingene palamudu ,Sardalyanın ise en lezzetli zamanıdır. 


EYLÜL: Sardalye , kılıç ,Palamut 


EKİM: Lüfer ,paramut,istavrit ve hamsi
KASIM: Uskumru,Torik 
ARALIK: Uskumru, lüfer, palamut ve torik ,hamsi

BENZER YAYINLAR

0 yorum

Real Time Analytics